Agenda


     Vanaf Zondag 11 Oktober
     Loop Tegen Kanker
     Bisschopslaan, Warmond
 

   Laatste Nieuws


     Inschrijving Loop tegen Kanker geopend.
     Klik hier om u in te schrijven.
 
Nieuws
  • zaterdag 21 september 2019 Nog 3 weken tot aan de 9e Loop tegen Kanker. De inschrijvingen stromen binnen dus wees er snel bij. Voorinschrijven is goedkoper en verzekerd u van een startnummer cq. bewijs. Lees meer
  • vrijdag 28 september 2018 Lopen tegen Kanker is de kernactiviteit van de Stichting Lopen Tegen Kanker. Ieder jaar op de eerste of tweede zondag van oktober zijn er: een wandeltocht van 8 a 10 km een wandeltocht van 18 a 20 km een gezinsloop van 2 km 2 recreatielopen met elektronische tijdswaarneming van 5km en 10km. De start is in Warmond. De afgelopen jaren heeft de 10km de kernen van Sassenheim en Voorhout aangedaan. In 2018 zal de loop plaatsvinden op zondag 7 oktober. Centrale plek van de Loop is Sporthal de Geest, De Geestlaan 27 te Warmond. Inschrijven voor de 8e Loop tegen Kanker kunt u hier doen. Lees meer
  • donderdag 17 mei 2018 WIJ GAAN DOOR! Door een tekort aan bestuursleden deden wij vorig jaar een oproep voor extra handen. Zonder extra mensen kwam het voortbestaan van ons evenement in gevaar. Het leek erop dat vorig jaar de laatste editie zou zijn. Verheugd zijn wij om te melden dat er tijdens deze laatste editie zich spontaan 5 mensen hebben aangemeld! Wij kunnen en gaan dus door! In een later stadium zullen wij deze enthousiaste, gedreven mensen aan jullie voorstellen. Noteer hem dus alvast maar in de agenda: ZONDAG 7 OKTOBER 2018, LOPEN TEGEN KANKER, EDITIE 8 Lees meer
  • zaterdag 29 april 2017 U kunt zich weer inschrijven voor de 7e Loop Tegen Kanker op zondag 8 oktober 2017. Lees meer
Meer nieuws
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief:
Design by Ron Driessen
Nog nooit zo gelachen....

Vanuit ons wensen fonds hebben we een wens vervult voor een 31-jarige terminale jonge vrouw. Deze vrouw haar levensverwachting is nog erg kort en haar tijd die haar nog rest wil ze nog het maximale uit haar leven halen. Echter haar fysieke gestel gaat snel achteruit. Toen de aanvraag van haar vriendin binnen kwam hebben we geen minuut geaarzeld en in kaart gebracht wat ze graag nog zou willen. Haar antwoord was kort en krachtig: als het maar leuk is en waar ik bij kan lachen, samen met mijn man, ouders, broer, zus en aanhang.
 
Op zoek dus naar een leuke ontspannende avond waar veel gelachen in wordt. Dus rondje theaters rond gebeld en Theater de Meerse had op korte termijn en plek en een komische Klucht op het programma staan. Theater de Meerse bood aan om kosteloos de bijbehorende hapjes en de drankjes te verzorgen en de hele avond een gastvrouw tot de beschikking te stellen. Na afloop een meet-and-greet met de cast. Wij hopen dat door het meemaken van deze voorstelling we een beetje licht in deze onzeker tijden hebben kunnen verzorgen en dat ze even een "zorgeloze”avond hebben mogen beleven.
 
Wij bedanken Theater De Meerse voor hun medewerking!Soldaat van Oranje

Vanuit ons wensenfonds weer een wens in vervulling kunnen brengen. Jonneke is helaas ongeneeslijk ziek en wilde graag nog met haar gezin een leuke avond doorbrengen. Na eerst thuis te zijn opgehaald door een luxe Limo bus van Taxi Brouwer uit Noordwijk, vervolgde zich de weg naar de Theaterhangaar te Valkenburg. Na een uitgebreid diner, volgde de voorstelling, waar de beste plekken waren geregeld. Getuigend een kaartje naar onze stichting, is er enorm genoten!

Dank gaat uit naar de organisatie van Soldaat van Oranje en Taxi Brouwer uit Noordwijk.

Hein & Desiree

Dankzij het Wensenfonds van de Stichting Lopen Tegen Kanker is er aan Hein & Desiree van Es een relax weekend aangeboden. Hein & Desiree, die vorig jaar hun zoontje Andy aan kanker hebben verloren, hebben zich ruimschoots ingezet om geld op te halen voor de stichting VONK, welke zich richt op onderzoek naar kinderkanker. Om nu ook wat tijd voor zich zelf te hebben en lekker te kunnen ontspannen, hebben 4 vriendinnen samen met ons geregeld dat Hein & Desiree lekker zijn gaan eten bij Las Palmas van Herman den Blijker en daarna konden overnachten in een Superior Room op het SS Rotterdam.


Wendy

Bij Wendy Smit werd op 29 maart 2011 kanker geconstateerd. Ze was toen 4 en kreeg pijn in haar benen. Deze pijn bleek niet van het zwemmen te komen. Wendy had acute leukemie, een vorm van bloedkanker, waarbij het beenmerg onvoldoende goede witte bloedcellen aanmaakt. Hierdoor neemt de weerstand af en kwaadaardige leukemie cellen kunnen de plaats innemen van normale bloedcellen. Zij, haar broer en haar ouders stapten in een 'trein', die tot op de dag van vandaag nog doordendert. Wendy heeft wel 70 chemokuren ondergaan, kreeg nier- en darmcomplicaties en werd bestraald op haar middenrif. In september 2011 kreeg ze een stamcel transplantatie. Ze lag een maand in een plastic tent in een quarantainekamer. Op 12 oktober, haar moeders verjaardag, ging de tent weer open. Het was het mooiste cadeau dat moeder Bianca  zich toen kon wensen! Omdat ze nul afweer had liep Wendy nog maanden met een mondkapje en kon ze eind februari haar leven weer gaan oppakken. Gelukkig deden de stamcellen (van een anonieme donor) wat ze moesten doen en is Wendy weer bijna de oude.  Nu wordt ze nog iedere maand gecontroleerd. Het blijft spannend, maar het gaat goed.  Wendy is een held, een meisje dat blijft stralen. Vlinders zijn haar lievelingsdieren. Daarom had ze haar quarantaine tent helemaal behangen met vlinders. Van vrienden had ze gehoord dat in Dierenpark Emmen de mooiste vlinders vliegen. Haar wens was daar eens naartoe te gaan. "Een Wens Dichtbij” heeft er voor gezorgd dat zij op 5 augustus naar Emmen vertrokken met het hele gezin. Uiteraard werd de dag afgesloten met een Happy Meal bij McDonalds. Het was een fantastische dag voor haar en voor de hele familie. Wendy pakt het leven weer op. Met een klein rugzakje gaat ze straks naar groep 3 van de Waaier. Haar ouders hebben een zware tijd gehad en eigenlijk is dat nog zo. Wendy's ziekte, de overname van bakkerij Akerboom, verhuizing naar Warmond en wat al niet meer. Tijd voor jezelf is er dan eigenlijk niet. Margriet de Groot van Sauna Warmond hoorde haar verhaal van ons en aarzelde geen moment. Zij schreef een cheque uit voor een volledig verzorgde dag in haar prachtige sauna. Een geweldig gebaar, dat nog maar eens aantoont dat onze stichting meer is dan een bestuur en een loop-event. Precies een jaar na de spannende transplantatie wordt het voor David en Bianca tijd voor ontspanning en voor elkaar. Top dat we dit samen mogelijk mochten maken!