Klik hier voor een impressie van onze 5e Loop tegen Kanker.

Laatste Nieuws
  • vrijdag 28 september 2018 Lopen tegen Kanker is de kernactiviteit van de Stichting Lopen Tegen Kanker. Ieder jaar op de eerste of tweede zondag van oktober zijn er: een wandeltocht van 8 a 10 km een wandeltocht van 18 a 20 km een gezinsloop van 2 km 2 recreatielopen met elektronische tijdswaarneming van 5km en 10km. De start is in Warmond. De afgelopen jaren heeft de 10km de kernen van Sassenheim en Voorhout aangedaan. In 2018 zal de loop plaatsvinden op zondag 7 oktober. Centrale plek van de Loop is Sporthal de Geest, De Geestlaan 27 te Warmond. Inschrijven voor de 8e Loop tegen Kanker kunt u hier doen. Lees meer
  • donderdag 17 mei 2018 WIJ GAAN DOOR! Door een tekort aan bestuursleden deden wij vorig jaar een oproep voor extra handen. Zonder extra mensen kwam het voortbestaan van ons evenement in gevaar. Het leek erop dat vorig jaar de laatste editie zou zijn. Verheugd zijn wij om te melden dat er tijdens deze laatste editie zich spontaan 5 mensen hebben aangemeld! Wij kunnen en gaan dus door! In een later stadium zullen wij deze enthousiaste, gedreven mensen aan jullie voorstellen. Noteer hem dus alvast maar in de agenda: ZONDAG 7 OKTOBER 2018, LOPEN TEGEN KANKER, EDITIE 8 Lees meer
  • zaterdag 29 april 2017 U kunt zich weer inschrijven voor de 7e Loop Tegen Kanker op zondag 8 oktober 2017. Lees meer
  • donderdag 22 september 2016 Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Stichting Haarwensen geeft kinderen keuze een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken. Om een pruik voor meisjes te kunnen maken moet het haar tenminste 30 cm lang zijn. Lees meer
Meer nieuws
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief:
Design by Ron Driessen

Tennis Tegen Kanker 2017

Zaterdagavond 4 februari 2017 gaan we weer tennissen voor het goede doel. Bij Dekker Tennis in Warmond. We starten om 18.30u en spelen tot uiterlijk 23.30. De deelnamekosten zijn €25,00.

We gaan dit jaar iets speciaals doen! Naast het reguliere toernooi hebben we ook een hal gereserveerd voor GLOW in THE DARK tennis. Deze hal is geblindeerd, er is UV verlichting, de banen en netten zijn met lichtgevend tape afgezet en ook de tennisballen geven licht. Het zou geweldig zijn als jullie allemaal in het wit of in fluoriserende kleding op het toernooi verschijnen waardoor de GLOW experience nog beter tot z'n recht komt.

Inschrijven gaat via toernooi.nl. Doe dit snel want vol = vol. Er kunnen maximaal 90 personen meedoen.
Inschrijven via Toernooi.nl

Het GLOW-tennis event wordt mede-georganiseerd door Mario de Blanken van Match - Bandana Tennis.


ROGG Tennis Tegen Kanker Kindertoernooi

Zaterdagmiddag 4 februari kunnen de kinderen tennissen voor het goede doel. Tussen 15.30 en 17.30 wordt er een ROGG toernooi gespeeld. Daarna gaan we met z'n allen een half uur GLOW-tennis spelen in een geblindeerde hal. Natuurlijk met Black Light en muziek zodat het een groot feest wordt.


Na afloop van het event is er voor alle kinderen een hapje en drankje geregeld. De deelnamekosten zijn €12,50, inclusief hapje, drankje en de GLOW-tennis experience. Alle opbrengsten gaan naar het Wensenfonds van Lopen Tegen Kanker. Alle begeleiders en trainers werken vrijwillig mee. Inschrijven via Toernooi.nl

Wees ruim op tijd aanwezig zodat je ouders rustig hun koffie kunnen drinken voordat ze jou gaan bewonderen op de baan.

Gaan we nog gewoon tennissen?

Ja natuurlijk. Dit is de kern van het programma! Iedere koppel speelt 4 wedstrijden van max. 30 minuten. We doen dit op 9 indoor banen. Je wordt zo goed mogelijk ingedeeld op sterkte. Een wedstrijd bestaat uit het spelen van een set (tot de 6). We spelen compact-tennis, d.w.z. na deuce volgt het punt.

Omdat je met 5 teams op een baan speelt is er altijd een uur dat je niet staat ingedeeld. In dit uur kun je naar hal 4 gaan om te 'GLOWEN'. Is er plek dan mag je vaker! Wil je niet dan blijf je in de kantine :-).

We hanteren een indraai systeem. Ieder koppel speelt maximaal 2 wedstrijdjes (tiebreaks op klein veld) achter elkaar en wisselt dan met een team van de 'bank'. Op deze manier komt iedereen voldoende aan de beurt.

Wat is ROGG?

ROGG staat voor Rood Oranje Groen Geel en is een aanpak waarbij de jeugd op hun niveau kan spelen, op een baan en met ballen die geschikt zijn voor hun leeftijd.
- De Rode Helden zijn kinderen t/m 9 jaar en spelen op een Rode baan (minitennis netjes) met Stage 3 ballen.
- Oranje Hitters zijn kinderen van 8 t/m 11 jaar die spelen op een Oranje baan (driekwart veld) met Stage 2 ballen. Er wordt daarbij op een halve baan gespeeld.
- Groene Bikkels spelen op een Groene (hele) baan met Stage 1 ballen en zijn tussen 10 en 12 jaar oud. Indien nodig wordt er ook hier op een halve baan gespeeld.
- Gele Toppers spelen op een hele baan met harde, gasgevulde ballen en zijn tussen de 11 en 17 jaar oud. Bij voldoende inschrijvingen zal er onderscheid gemaakt worden tussen de leeftijd van 11 t/m 14 jaar en 14 t/m 17 jaar.

Voorwaarden deelname Tennis Tegen Kanker

Deelname is voor eigen risico. De Stichting aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het zoekraken of beschadiging van persoonlijke eigendommen, noch voor enig opgelopen persoonlijk letsel, behoudens opzet of grove schuld van de Organisatie. Het is deelnemers verboden schade toe te brengen aan de publieke ruimte. Zij respecteren andermans eigendommen en laten geen afval achter. De Stichting is te allen tijde bevoegd om overtreding van het gestelde in dit artikel dan wel anderszins ernstig onsportief gedrag of ernstig onbehoorlijk gedrag te bestraffen met diskwalificatie.