Agenda


     Vanaf Zondag 11 Oktober
     Loop Tegen Kanker
     Bisschopslaan, Warmond
 

   Laatste Nieuws


     Inschrijving Loop tegen Kanker geopend.
     Klik hier om u in te schrijven.
 
Nieuws
  • zaterdag 21 september 2019 Nog 3 weken tot aan de 9e Loop tegen Kanker. De inschrijvingen stromen binnen dus wees er snel bij. Voorinschrijven is goedkoper en verzekerd u van een startnummer cq. bewijs. Lees meer
  • vrijdag 28 september 2018 Lopen tegen Kanker is de kernactiviteit van de Stichting Lopen Tegen Kanker. Ieder jaar op de eerste of tweede zondag van oktober zijn er: een wandeltocht van 8 a 10 km een wandeltocht van 18 a 20 km een gezinsloop van 2 km 2 recreatielopen met elektronische tijdswaarneming van 5km en 10km. De start is in Warmond. De afgelopen jaren heeft de 10km de kernen van Sassenheim en Voorhout aangedaan. In 2018 zal de loop plaatsvinden op zondag 7 oktober. Centrale plek van de Loop is Sporthal de Geest, De Geestlaan 27 te Warmond. Inschrijven voor de 8e Loop tegen Kanker kunt u hier doen. Lees meer
  • donderdag 17 mei 2018 WIJ GAAN DOOR! Door een tekort aan bestuursleden deden wij vorig jaar een oproep voor extra handen. Zonder extra mensen kwam het voortbestaan van ons evenement in gevaar. Het leek erop dat vorig jaar de laatste editie zou zijn. Verheugd zijn wij om te melden dat er tijdens deze laatste editie zich spontaan 5 mensen hebben aangemeld! Wij kunnen en gaan dus door! In een later stadium zullen wij deze enthousiaste, gedreven mensen aan jullie voorstellen. Noteer hem dus alvast maar in de agenda: ZONDAG 7 OKTOBER 2018, LOPEN TEGEN KANKER, EDITIE 8 Lees meer
  • zaterdag 29 april 2017 U kunt zich weer inschrijven voor de 7e Loop Tegen Kanker op zondag 8 oktober 2017. Lees meer
Meer nieuws
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief:
Design by Ron Driessen

Onze waarden

Actief

Actief zijn, meedoen, in beweging komen en (gewoon) doen. Want alleen door dingen te doen maak je het verschil. Actief zijn is ook belangrijk om zo gezond mogelijk te blijven of (soms ook) om dit te worden. 

Betrokken

Betrokkenheid met het thema, de missie en waar we in geloven is de drive om het allemaal te doen. Wij werken allen met betrokken partners die zich belangeloos, of in redelijkheid, in willen zetten voor het goede doel. Ook willen we ons 'publiek' betrekken bij de dingen die we doen.

Vertrouwen

Wij hebben er vertrouwen in dat we het verschil kunnen maken, dat het zoveel beter kan 'met kanker', vertrouwen in elkaar maar bovenal willen wij het vertrouwen, dat onze stakeholders in ons stellen, nimmer beschamen. Integriteit en transparantie is daarom voor ons enorm belangrijk. Al onze activiteiten, inkomsten en kosten zijn inzichtelijk. Er blijft niks aan de strijkstok hangen. Kosten die wie maken zijn gering en wegen we af tegen het doel dat het moet dienen (bv. aanschaf van een startboog, A0 posters, buitenreclame e.d.). 

Merkbaar

We zoeken onze doelen en activiteiten dichtbij zodat alle betrokkenen van de stichting kunnen merken waarvoor we het samen en met elkaar doen. 

Samen

Ruim 120 vrijwilligers, ruim 2000 deelnemers in 2018, talloze bedrijven en andere initiatieven, maken gezamenlijk onze stichting tot een succes!