Klik hier voor een impressie van onze 5e Loop tegen Kanker.

Laatste Nieuws
  • vrijdag 15 september 2017 Zondag 8 oktober zal de 7e editie van Lopen Tegen Kanker van start gaan. Het bestuur heeft besloten dat de 7e editie voorlopig de laatste editie zal zijn die door hen georganiseerd gaat worden. De afgelopen twee jaar is het bestuur bezig actief geweest om mensen te benaderen die de organisatie van de loop konden overnemen en/of het bestuur konden aanvullen, maar helaas is dit niet gelukt. De stichting blijft wel bestaan en in 2018 gaat het bestuur zich beramen over mogelijke nieuwe activiteiten. Mocht u zich serieus geroepen voelen om voortrekker te worden van de Loop zodat deze ook in 2018 op de agenda staat, meldt u zich dan persoonlijk bij een van de leden van het bestuur of via info@lopentegenkanker.nl. Lees meer
  • zaterdag 29 april 2017 U kunt zich weer inschrijven voor de 7e Loop Tegen Kanker op zondag 8 oktober 2017. Lees meer
  • donderdag 22 september 2016 Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Stichting Haarwensen geeft kinderen keuze een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken. Om een pruik voor meisjes te kunnen maken moet het haar tenminste 30 cm lang zijn. Lees meer
  • zaterdag 2 april 2016 Schrijf nu in voor de 6e Loop Tegen Kanker. Op zondag 9 oktober vindt alweer de 6e Loop tegen Kanker plaats en zijn we inmiddels een begrip in de regio! Bent u er dit jaar ook bij? Lees meer
Meer nieuws
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief:
Design by Ron Driessen

Onze waarden

Actief

Actief zijn, meedoen, in beweging komen en (gewoon) doen. Want alleen door dingen te doen maak je het verschil. Actief zijn is ook belangrijk om zo gezond mogelijk te blijven of (soms ook) om dit te worden.

Betrokken

Betrokkenheid met het thema, de missie en waar we in geloven is de drive om het allemaal te doen. Wij werken allen met betrokken partners die zich belangeloos, of in redelijkheid, in willen zetten voor het goede doel. Ook willen we ons 'publiek' betrekken bij de dingen die we doen.

Vertrouwen

Wij hebben er vertrouwen in dat we het verschil kunnen maken, dat het zoveel beter kan 'met kanker', vertrouwen in elkaar maar bovenal willen wij het vertrouwen, dat onze stakeholders in ons stellen, nimmer beschamen. Integriteit en transparantie is daarom voor ons enorm belangrijk. Al onze activiteiten, inkomsten en kosten zijn inzichtelijk. Er blijft niks aan de strijkstok hangen. Kosten die wie maken zijn gering en wegen we af tegen het doel dat het moet dienen (bv. aanschaf van een startboog, A0 posters, buitenreclame e.d.).

Merkbaar

We zoeken onze doelen en activiteiten dichtbij zodat alle betrokkenen van de stichting kunnen merken waarvoor we het samen en met elkaar doen.

Samen

Ruim 120 vrijwilligers, bijna 2000 deelnemers in 2016, talloze bedrijven en andere initiatieven, maken gezamenlijk onze stichting tot een succes!