Agenda


     Zondag 13 Oktober
     9e Loop Tegen Kanker
     Bisschopslaan, Warmond
 

   Laatste Nieuws


     Inschrijving 9e Loop tegen Kanker geopend.
     Klik hier om u in te schrijven.
 
Nieuws
  • zaterdag 21 september 2019 Nog 3 weken tot aan de 9e Loop tegen Kanker. De inschrijvingen stromen binnen dus wees er snel bij. Voorinschrijven is goedkoper en verzekerd u van een startnummer cq. bewijs. Lees meer
  • vrijdag 28 september 2018 Lopen tegen Kanker is de kernactiviteit van de Stichting Lopen Tegen Kanker. Ieder jaar op de eerste of tweede zondag van oktober zijn er: een wandeltocht van 8 a 10 km een wandeltocht van 18 a 20 km een gezinsloop van 2 km 2 recreatielopen met elektronische tijdswaarneming van 5km en 10km. De start is in Warmond. De afgelopen jaren heeft de 10km de kernen van Sassenheim en Voorhout aangedaan. In 2018 zal de loop plaatsvinden op zondag 7 oktober. Centrale plek van de Loop is Sporthal de Geest, De Geestlaan 27 te Warmond. Inschrijven voor de 8e Loop tegen Kanker kunt u hier doen. Lees meer
  • donderdag 17 mei 2018 WIJ GAAN DOOR! Door een tekort aan bestuursleden deden wij vorig jaar een oproep voor extra handen. Zonder extra mensen kwam het voortbestaan van ons evenement in gevaar. Het leek erop dat vorig jaar de laatste editie zou zijn. Verheugd zijn wij om te melden dat er tijdens deze laatste editie zich spontaan 5 mensen hebben aangemeld! Wij kunnen en gaan dus door! In een later stadium zullen wij deze enthousiaste, gedreven mensen aan jullie voorstellen. Noteer hem dus alvast maar in de agenda: ZONDAG 7 OKTOBER 2018, LOPEN TEGEN KANKER, EDITIE 8 Lees meer
  • zaterdag 29 april 2017 U kunt zich weer inschrijven voor de 7e Loop Tegen Kanker op zondag 8 oktober 2017. Lees meer
Meer nieuws
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief:
Design by Ron Driessen

Laatste nieuws

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Datum van de Loop'13 bekend
19.09.2012
Datum van de Loop'13 bekend In 2013 zal de derde Loop Tegen Kanker plaatsvinden op zondag 6 oktober!
Lees verder

Interview Unity FM
13.09.2012
Interview Unity FM Vandaag heeft Corina van Diest, oprichtster van de stichting Lopen Tegen Kanker, een interview gehad met Unit FM. Klik hier om het gehele interview te horen.
Lees verder

Azero Outdoor steunt onze stichting!
13.09.2012
In samenwerking met Azero Outdoor zijn er 35 grote full-colour posters in de regio Teylingen geplaatst. Azero Outdoor heeft dit geheel kosteloos gedaan!
Lees verder

Lopers Company Leiden steunt Lopen Tegen Kanker
10.09.2012
Lopers Company Leiden steunt Lopen Tegen Kanker Ook dit jaar is de Lopers Company Leiden weer van de partij. Niet alleen op materieel gebied kunnen we rekenen op hun steun, ook voor advies kunnen we altijd terecht bij de Lopers Company Leiden. Bent u al druk aan het trainen voor onze loop en wilt u meer weten over schoenen, kleding of voeding, bezoek dan de winkel in Leiden aan de Burgsteeg/Nieuwstraat.
Lees verder

Website Lopen Tegen Kanker
08.09.2012
Website Lopen Tegen Kanker Eigenlijk kunnen we niet vaak genoeg benadrukken hoe blij we zijn met onze totaal vernieuwde website. Door het prachtige ontwerp en het handige systeem daarachter, is onze site altijd up-to-date. Dit geheel kosteloos ter beschikking gesteld en gemaakt door: Leef Je Merk, RON, WebGenerator & IS Internet
Lees verder

Datum Tennis Tegen Kanker 2013 bekend
07.09.2012
Datum Tennis Tegen Kanker 2013 bekend Het Tennis Tegen Kanker toernooi zal plaatsvinden op zaterdagavond 26 januari 2013 (bedrijven) en op 9 februari 2013 (vrienden) bij Dekker Party&Sport In Warmond.
Lees verder

Wendy's wens in vervulling
03.09.2012
Wendy's wens in vervulling Het Wensenfonds van de Stichting Lopen Tegen Kanker is actief. De nu 6 jarige Wendy Smit had acute leukemie en heeft 70 chemo's, bestralingen en een beenmergtransplantatie ondergaan. Nu gaat het goed met haar en is ze, op kosten van ons Wensenfonds, met haar familie naar de mooiste vlindertuin van Nederland geweest. Ouders David en Bianca, die over een hele zware weg zijn gegaan, kregen vervolgens ook even tijd voor elkaar. Ze mogen samen een dagje relaxen in de Sauna, inclusief massage en consumpties. Een fantastisch gebaar van Sauna Warmond.
Lees verder

Weer nieuwe sponsors!
31.08.2012
Weer nieuwe sponsors! Vandaag hebben zijn er weer 2 nieuwe sponsors bijgekomen die onze Stichting een warm hart toedragen. Het Pretloket stelt op zondag 7 oktober kosteloos een springkussen voor de kinderen ter beschikking, terwijl Jachthaven Juffermans ons van 100 meter scheepstouw voorziet om onze spandoeken in de regio op te hangen.
Lees verder

Spandoeken Lopen Tegen Kanker
30.08.2012
Spandoeken Lopen Tegen Kanker Ook dit jaar worden de spandoeken van onze loop weer geheel belangeloos geleverd door de Promo Groep uit Nieuw-Vennep. Deze full-colour spandoeken zullen de komende tijd in de regio worden opgehangen.
Lees verder

Drukwerk Lopen Tegen Kanker
29.08.2012
Drukwerk Lopen Tegen Kanker Wist u dat, net zoals vorig jaar, wij ook weer gesteund worden door Station Drukwerk uit Katwijk. Geheel kosteloos verzorgen zij voor onze stichting alle posters, flyers, cheques, enveloppen, briefpapier & visitekaartjes!
Lees verder

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9