Klik hier voor een impressie van onze 5e Loop tegen Kanker.

Laatste Nieuws
  • vrijdag 15 september 2017 Zondag 8 oktober zal de 7e editie van Lopen Tegen Kanker van start gaan. Het bestuur heeft besloten dat de 7e editie voorlopig de laatste editie zal zijn die door hen georganiseerd gaat worden. De afgelopen twee jaar is het bestuur bezig actief geweest om mensen te benaderen die de organisatie van de loop konden overnemen en/of het bestuur konden aanvullen, maar helaas is dit niet gelukt. De stichting blijft wel bestaan en in 2018 gaat het bestuur zich beramen over mogelijke nieuwe activiteiten. Mocht u zich serieus geroepen voelen om voortrekker te worden van de Loop zodat deze ook in 2018 op de agenda staat, meldt u zich dan persoonlijk bij een van de leden van het bestuur of via info@lopentegenkanker.nl. Lees meer
  • zaterdag 29 april 2017 U kunt zich weer inschrijven voor de 7e Loop Tegen Kanker op zondag 8 oktober 2017. Lees meer
  • donderdag 22 september 2016 Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Stichting Haarwensen geeft kinderen keuze een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken. Om een pruik voor meisjes te kunnen maken moet het haar tenminste 30 cm lang zijn. Lees meer
  • zaterdag 2 april 2016 Schrijf nu in voor de 6e Loop Tegen Kanker. Op zondag 9 oktober vindt alweer de 6e Loop tegen Kanker plaats en zijn we inmiddels een begrip in de regio! Bent u er dit jaar ook bij? Lees meer
Meer nieuws
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief:
Design by Ron Driessen

Laatste nieuws

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Laatste editie van de Loop Tegen Kanker?
15.09.2017
Zondag 8 oktober zal de 7e editie van Lopen Tegen Kanker van start gaan. Het bestuur heeft besloten dat de 7e editie voorlopig de laatste editie zal zijn die door hen georganiseerd gaat worden. De afgelopen twee jaar is het bestuur bezig actief geweest om mensen te benaderen die de organisatie van de loop konden overnemen en/of het bestuur konden aanvullen, maar helaas is dit niet gelukt. De stichting blijft wel bestaan en in 2018 gaat het bestuur zich beramen over mogelijke nieuwe activiteiten. Mocht u zich serieus geroepen voelen om voortrekker te worden van de Loop zodat deze ook in 2018 op de agenda staat, meldt u zich dan persoonlijk bij een van de leden van het bestuur of via info@lopentegenkanker.nl.
Lees verder

Inschrijving 7e Loop Tegen Kanker geopend!
29.04.2017
U kunt zich weer inschrijven voor de 7e Loop Tegen Kanker op zondag 8 oktober 2017.
Lees verder

Hoofddoel 2016: Stichting Haarwensen
22.09.2016
Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Stichting Haarwensen geeft kinderen keuze een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken. Om een pruik voor meisjes te kunnen maken moet het haar tenminste 30 cm lang zijn.
Lees verder

Inschrijving 6e Loop Tegen Kanker geopend!
02.04.2016
Schrijf nu in voor de 6e Loop Tegen Kanker. Op zondag 9 oktober vindt alweer de 6e Loop tegen Kanker plaats en zijn we inmiddels een begrip in de regio! Bent u er dit jaar ook bij?
Lees verder

Schrijf nu in voor de 5e Loop Tegen Kanker
20.09.2015
Schrijf nu in voor de 5e Loop Tegen Kanker. Op zondag 11 oktober vindt alweer de 5e Loop tegen Kanker plaats. Wat 5 jaar geleden begonnen is als een lokaal en kleinschalig initiatief, is inmiddels uitgegroeid tot het grootse loopevenement van de Bollenstreek. Bent u er dit jaar ook bij?
Lees verder

Lustrumloop 11 oktober 2015
17.08.2015
Momenteel zijn de voorbereidingen voor de 5e Loop tegen Kanker weer in volle gang. Ook dit jaar hebben we weer 5 en 10 km hardlopen met elektronische tijdsregistratie, een gezinsloop van 2 km en weer een mooie wandeltocht van 10 km.
Lees verder

LEVEN Magazine
09.05.2015
De oprichtster van stichting Lopen Tegen Kanker, Corina van Diest, is geëindigd op de 13e plaats van de 75 meest invloedrijke dames uit de regio Leiden en Duin- en Bollenstreek, de Ladies List van het magazine LEVEN.
Lees verder

Rob over TTK op omroep BO.
22.01.2015
Zaterdag 17 januari gaf Rob Westerik een vermakelijk interview aan omroep BO over de Tennis Tegen Kanker toernooien.
Lees verder

De Loop op TV
10.11.2014
Kijk het verslag over de Loop 2014 van Bo, de omroep van de Bollenstreek.
Lees verder

Lopen Tegen Kanker 2014
13.10.2014
Aan de Loop in 2014 deden 2050 mensen mee. Onder schitterende omstandigheden vonden de verschillende lopen plaats. Een grote groep wandelaars deed mee aan de 10 km wandeling die door de Zwanburgerpolder ging. Een normaal niet direct begaanbaar stuk land maar voor de gelegenheid door een speciale loopbrug ontsloten.
Lees verder

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9