Klik hier voor een impressie van onze 5e Loop tegen Kanker.

Laatste Nieuws
  • vrijdag 15 september 2017 Zondag 8 oktober zal de 7e editie van Lopen Tegen Kanker van start gaan. Het bestuur heeft besloten dat de 7e editie voorlopig de laatste editie zal zijn die door hen georganiseerd gaat worden. De afgelopen twee jaar is het bestuur bezig actief geweest om mensen te benaderen die de organisatie van de loop konden overnemen en/of het bestuur konden aanvullen, maar helaas is dit niet gelukt. De stichting blijft wel bestaan en in 2018 gaat het bestuur zich beramen over mogelijke nieuwe activiteiten. Mocht u zich serieus geroepen voelen om voortrekker te worden van de Loop zodat deze ook in 2018 op de agenda staat, meldt u zich dan persoonlijk bij een van de leden van het bestuur of via info@lopentegenkanker.nl. Lees meer
  • zaterdag 29 april 2017 U kunt zich weer inschrijven voor de 7e Loop Tegen Kanker op zondag 8 oktober 2017. Lees meer
  • donderdag 22 september 2016 Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Stichting Haarwensen geeft kinderen keuze een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken. Om een pruik voor meisjes te kunnen maken moet het haar tenminste 30 cm lang zijn. Lees meer
  • zaterdag 2 april 2016 Schrijf nu in voor de 6e Loop Tegen Kanker. Op zondag 9 oktober vindt alweer de 6e Loop tegen Kanker plaats en zijn we inmiddels een begrip in de regio! Bent u er dit jaar ook bij? Lees meer
Meer nieuws
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief:
Design by Ron Driessen

Jaarverslag

De Stichting Lopen Tegen Kanker is opgericht op 1 december 2010 en staat ingeschreven in het handelsregister onder nummer 51396114. De Stichting is voor onbepaalde tijd aangemerkt als algemeen nut beogende instelling in de zin van de Wet inkomstenbelasting 2001.

Dit is het eerste jaarverslag van de Stichting Lopen tegen Kanker bevat een overzicht van de activiteiten in 2011. Tevens verschaft het verslag inzicht in de financiële huishouding over het verslagjaar 2011.

Jaarverslag 2011

Dit is het tweede jaarverslag van de Stichting Lopen tegen Kanker bevat een overzicht van de activiteiten in 2012. Tevens verschaft het verslag inzicht in de financiële huishouding over het verslagjaar 2012.

Jaarverslag 2012

Dit is het derde jaarverslag van de Stichting Lopen tegen Kanker bevat een overzicht van de activiteiten in 2013. Tevens verschaft het verslag inzicht in de financiële huishouding over het verslagjaar 2013.

Jaarverslag 2013

Dit is het vierde jaarverslag van de Stichting Lopen tegen Kanker bevat een overzicht van de activiteiten in 2014. Tevens verschaft het verslag inzicht in de financiële huishouding over het verslagjaar 2014.

Jaarverslag 2014

Dit is het vijfde jaarverslag van de Stichting Lopen tegen Kanker bevat een overzicht van de activiteiten in 2015. Tevens verschaft het verslag inzicht in de financiële huishouding over het verslagjaar 2015.

Jaarverslag 2015

Dit is het zesde jaarverslag van de Stichting Lopen tegen Kanker bevat een overzicht van de activiteiten in 2016. Tevens verschaft het verslag inzicht in de financiële huishouding over het verslagjaar 2016.

Jaarverslag 2016