Agenda


     Zondag 13 Oktober
     9e Loop Tegen Kanker
     Bisschopslaan, Warmond
 

   Laatste Nieuws


     Inschrijving 9e Loop tegen Kanker geopend.
     Klik hier om u in te schrijven.
 
Nieuws
  • zaterdag 21 september 2019 Nog 3 weken tot aan de 9e Loop tegen Kanker. De inschrijvingen stromen binnen dus wees er snel bij. Voorinschrijven is goedkoper en verzekerd u van een startnummer cq. bewijs. Lees meer
  • vrijdag 28 september 2018 Lopen tegen Kanker is de kernactiviteit van de Stichting Lopen Tegen Kanker. Ieder jaar op de eerste of tweede zondag van oktober zijn er: een wandeltocht van 8 a 10 km een wandeltocht van 18 a 20 km een gezinsloop van 2 km 2 recreatielopen met elektronische tijdswaarneming van 5km en 10km. De start is in Warmond. De afgelopen jaren heeft de 10km de kernen van Sassenheim en Voorhout aangedaan. In 2018 zal de loop plaatsvinden op zondag 7 oktober. Centrale plek van de Loop is Sporthal de Geest, De Geestlaan 27 te Warmond. Inschrijven voor de 8e Loop tegen Kanker kunt u hier doen. Lees meer
  • donderdag 17 mei 2018 WIJ GAAN DOOR! Door een tekort aan bestuursleden deden wij vorig jaar een oproep voor extra handen. Zonder extra mensen kwam het voortbestaan van ons evenement in gevaar. Het leek erop dat vorig jaar de laatste editie zou zijn. Verheugd zijn wij om te melden dat er tijdens deze laatste editie zich spontaan 5 mensen hebben aangemeld! Wij kunnen en gaan dus door! In een later stadium zullen wij deze enthousiaste, gedreven mensen aan jullie voorstellen. Noteer hem dus alvast maar in de agenda: ZONDAG 7 OKTOBER 2018, LOPEN TEGEN KANKER, EDITIE 8 Lees meer
  • zaterdag 29 april 2017 U kunt zich weer inschrijven voor de 7e Loop Tegen Kanker op zondag 8 oktober 2017. Lees meer
Meer nieuws
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief:
Design by Ron Driessen

Inschrijven

De voorinschrijving is gesloten. Op de dag zelf inschrijven kan nog, tot een kwartier voor aanvang per onderdeel. Als u vooringeschreven bent kunt u uw startnummer/bewijs ook al op zaterdag 12 oktober ophalen tussen 14:00 en 15:30 uur.

De start is aan de Bisschopslaan te Warmond, de starttijden zijn (onder voorbehoud):

08.30: Start Sportieve Wandeling 20 km
DAGINSCHRIJVING EUR 12,50
 
09.00: Start Sportieve Wandeling 15 km
DAGINSCHRIJVING EUR 12,50

09.30: Gezinsloop 2 km
DAGINSCHRIJVING EUR 7,50

10.00: Start Wandeling 10 km
DAGINSCHRIJVING EUR 12,50

11.00: 5 km hardlopen (v.a. 12 jaar)
DAGINSCHRIJVING EUR 15,=

11.15: 10 km hardlopen (v.a. 15 jaar)
DAGINSCHRIJVING EUR 15,=

LOPEN TEGEN KANKER APP
Wilt u op de hoogte blijven rondom de 9e Loop tegen Kanker, de routes bekijken en natuurlijk uw hardlooptijd bekijken, download dan onze vernieuwde LTK app via:
 
 
 
LET OP: DIT JAAR HEBBEN WE 3 WANDELINGEN, 1 VAN 20 KM (START 8:30 UUR), 1 VAN 15 KM (START 9:00 UUR) & 1 VAN 10 KM (START 10:00 UUR). TOT 13:00 UUR KUNT U FINISHEN OP DE BISSCHOPSLAAN, NA 13:00 UUR FINISHT U IN DE SPORTHAL.
 
ALLE 3 DE WANDELINGEN GAAN DEELS DOOR WEILANDEN, DEZE ROUTES ZIJN NIET GESCHIKT VOOR KINDERWAGENS & ROLSTOELEN. 
 
VERKORT PROGRAMMA (ONDER VOORBEHOUD) 
Voorafgaand aan de Loop zijn er een aantal warming-up sessies in de sporthal, natuurlijk met speciale aandacht voor de kinderen. De prijsuitreiking en een kort "Stilstaan bij voor wie en waarom we dit doen" start om 12.15 uur.

LTK T-SHIRTS 
Ook dit jaar kunt u op zondag 13 oktober uw eigen Lopen tegen Kanker shirt laten maken. 25% van de opbrengst hiervan, komt dankzij Company2Wear uit Sassenheim, ten goede aan onze stichting.

Kids LTK'19 Shirt EUR 17,95
(leverbaar in S, M & L)Dames LTK'19 Shirt EUR 19,95
(leverbaar in XS, S, M, L, XL & XXL)


Heren LTK'19 Shirt EUR 19,95
(leverbaar in S, M, L, XL & XXL)

Verkorte Voorwaarden deelname Lopen Tegen Kanker

De Wegenverkeerswet 1994 en het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens (RVV) zijn tijdens de loop onverkort van kracht, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Deelnemers dienen de aangegeven looproute te volgen. Instructies van politie en de Organisatie moeten direct en stipt worden opgevolgd. Deelname is voor eigen risico. De Stichting aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het zoekraken of beschadiging van persoonlijke eigendommen, noch voor enig opgelopen persoonlijk letsel, behoudens opzet of grove schuld van de Organisatie.

Deelnemers zijn verplicht het startnummer goed zichtbaar op de borst te dragen. Het is verboden om zonder startnummer mee te lopen. De Stichting zal deze regel bij de gezinsloop soepel hanteren.

Het is deelnemers verboden schade toe te brengen aan de publieke ruimte. Zij respecteren andermans eigendommen en laten geen afval achter.

De Stichting is te allen tijde bevoegd om overtreding van het gestelde in dit artikel dan wel anderszins ernstig onsportief gedrag of ernstig onbehoorlijk gedrag te bestraffen met diskwalificatie.

Tijdens onze activiteiten worden foto- en video opnames gemaakt ten behoeve van promotiedoeleinden. Een ieder die een door de Stichting georganiseerde activiteit bezoekt gaat hiermee akkoord.

Klik hier voor de volledige algemene voorwaarden.