Agenda


     Zondag 13 Oktober
     9e Loop Tegen Kanker
     Bisschopslaan, Warmond
 

   Laatste Nieuws


     Inschrijving 9e Loop tegen Kanker geopend.
     Klik hier om u in te schrijven.
 
Nieuws
  • vrijdag 28 september 2018 Lopen tegen Kanker is de kernactiviteit van de Stichting Lopen Tegen Kanker. Ieder jaar op de eerste of tweede zondag van oktober zijn er: een wandeltocht van 8 a 10 km een wandeltocht van 18 a 20 km een gezinsloop van 2 km 2 recreatielopen met elektronische tijdswaarneming van 5km en 10km. De start is in Warmond. De afgelopen jaren heeft de 10km de kernen van Sassenheim en Voorhout aangedaan. In 2018 zal de loop plaatsvinden op zondag 7 oktober. Centrale plek van de Loop is Sporthal de Geest, De Geestlaan 27 te Warmond. Inschrijven voor de 8e Loop tegen Kanker kunt u hier doen. Lees meer
  • donderdag 17 mei 2018 WIJ GAAN DOOR! Door een tekort aan bestuursleden deden wij vorig jaar een oproep voor extra handen. Zonder extra mensen kwam het voortbestaan van ons evenement in gevaar. Het leek erop dat vorig jaar de laatste editie zou zijn. Verheugd zijn wij om te melden dat er tijdens deze laatste editie zich spontaan 5 mensen hebben aangemeld! Wij kunnen en gaan dus door! In een later stadium zullen wij deze enthousiaste, gedreven mensen aan jullie voorstellen. Noteer hem dus alvast maar in de agenda: ZONDAG 7 OKTOBER 2018, LOPEN TEGEN KANKER, EDITIE 8 Lees meer
  • zaterdag 29 april 2017 U kunt zich weer inschrijven voor de 7e Loop Tegen Kanker op zondag 8 oktober 2017. Lees meer
  • donderdag 22 september 2016 Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Stichting Haarwensen geeft kinderen keuze een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken. Om een pruik voor meisjes te kunnen maken moet het haar tenminste 30 cm lang zijn. Lees meer
Meer nieuws
Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief:
Design by Ron Driessen

Inschrijven 9e Loop Tegen Kanker

U kunt zich hier inschrijven voor de 9e Loop Tegen Kanker op zondag 13 oktober 2019.

De start is aan de Bisschopslaan te Warmond, de starttijden zijn (onder voorbehoud):

08.30: Start Sportieve Wandeling 20 km
VOORINSCHRIJVING EUR 10,=
DAGINSCHRIJVING EUR 12,50
 
09.00: Start Sportieve Wandeling 15 km
VOORINSCHRIJVING EUR 10,=
DAGINSCHRIJVING EUR 12,50

09.30: Gezinsloop 2 km
VOORINSCHRIJVING EUR 5,=
DAGINSCHRIJVING EUR 7,50

10.00: Start Wandeling 10 km
VOORINSCHRIJVING EUR 10,=
DAGINSCHRIJVING EUR 12,50

11.00: 5 km hardlopen (v.a. 12 jaar)
VOORINSCHRIJVING EUR 12,50
DAGINSCHRIJVING EUR 15,=

11.15: 10 km hardlopen (v.a. 15 jaar)
VOORINSCHRIJVING EUR 12,50
DAGINSCHRIJVING EUR 15,=
 
GROEPSDEELNAME
Indien u met een groep vanaf 5 personen wilt inschrijven, gebruikt u dan ons groepen-inschrijfformulier.
Indien u met een groep vanaf 25 personen wilt inschrijven, gebruikt u dan ons grote groepen-inschrijfformulier.
 
LET OP: DIT JAAR HEBBEN WE 3 WANDELINGEN, 1 VAN 20 KM (START 8:30 UUR), 1 VAN 15 KM (START 9:00 UUR) & 1 VAN 10 KM (START 10:00 UUR). TOT 13:00 UUR KUNT U FINISHEN OP DE BISSCHOPSLAAN, NA 13:00 UUR FINISHT U IN DE SPORTHAL.

VERKORT PROGRAMMA (ONDER VOORBEHOUD) 
Voorafgaand aan de Loop zijn er een aantal warming-up sessies in de sporthal, natuurlijk met speciale aandacht voor de kinderen. De prijsuitreiking en een kort "Stilstaan bij voor wie en waarom we dit doen" start om 12.15 uur.

LTK T-SHIRTS 
Ook dit jaar kunt u op zondag 13 oktober uw eigen Lopen tegen Kanker shirt laten maken. 25% van de opbrengst hiervan, komt dankzij Company2Wear uit Sassenheim, ten goede aan onze stichting.

Kids LTK'19 Shirt EUR 17,95
(leverbaar in S, M & L)Dames LTK'19 Shirt EUR 19,95
(leverbaar in XS, S, M, L, XL & XXL)


Heren LTK'19 Shirt EUR 19,95
(leverbaar in S, M, L, XL & XXL)

Voorwaarden deelname Lopen Tegen Kanker

De Wegenverkeerswet 1994 en het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens (RVV) zijn tijdens de loop onverkort van kracht, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Deelnemers dienen de aangegeven looproute te volgen. Instructies van politie en de Organisatie moeten direct en stipt worden opgevolgd. Deelname is voor eigen risico. De Stichting aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het zoekraken of beschadiging van persoonlijke eigendommen, noch voor enig opgelopen persoonlijk letsel, behoudens opzet of grove schuld van de Organisatie.

Deelnemers zijn verplicht het startnummer goed zichtbaar op de borst te dragen. Het is verboden om zonder startnummer mee te lopen. De Stichting zal deze regel bij de gezinsloop soepel hanteren.

Het is deelnemers verboden schade toe te brengen aan de publieke ruimte. Zij respecteren andermans eigendommen en laten geen afval achter.

De Stichting is te allen tijde bevoegd om overtreding van het gestelde in dit artikel dan wel anderszins ernstig onsportief gedrag of ernstig onbehoorlijk gedrag te bestraffen met diskwalificatie.

Tijdens onze activiteiten worden foto- en video opnames gemaakt ten behoeve van promotiedoeleinden. Een ieder die een door de Stichting georganiseerde activiteit bezoekt gaat hiermee akkoord.